PRENOVLJENO STANOVANJE V LJUBLJANI

75.50 m² - Ljubljana - mesto

QR Code
Opis Nepremičnine

Na odlični lokaciji v samem starem mestnem jedru, v peš coni, posredujemo pri prodaji nadstandardnega, atraktivnega, v celotni obnovljenega (z materiali višjega cenovnega razreda), svetlega, modernega, še nevseljenega, mansardnega stanovanja.

Razporeditev prostorov: Predsoba s protivlomnimi vhodnimi vrati in domofonom, večji, odprt osrednji družinski prostor, ki je sestavljen iz dnevnega prostora, kuhinje in jedilnice. Stanovanje obsega še spalnico, otroško sobo in kopalnico.

Leta 2017 je bila zamenjana streha in kompletno obnovljeno stanovanje. Na novo so bile narejene elektro in vodovodne inštalacije, nova kopalnica, novi podni vključno z estrihi, električna senčila, notranja vrata po naročilu Lip Bled z notranjimi panti, dvoslojna, zatemnjena PVC okna, ki onemogočajo poglede od zunaj, novi radiatorji, klima, na novo prebeljeno stanovanje. Objekt ima upravnika SPL. Trenutno je v planu obnova podesta, nato pa še fasada.

Internet – optika.
Ogrevanje centralno – toplovod, klima

Premišljeno izbrana osvetlitev daje prostoru prav poseben čar.

Odprti in funkcionalno zasnovani prostori stanovanju vdihnejo dušo in čarobnost doma , zato boste zadovoljni in se radi vračali v svoj dom.

Parkirno mesto se nahaja za električnimi vrati na zaprtem dvorišču pred objektom.

Objekt se nahaja v neposredni bližini celotne infrastrukture ( šole fakultete, vrtci, trgovine, pekarne, ZD, banke, pošta, železniška postaja, peš cona, LPP, itd.).

Za ljubitelje sprehodov je v bližini Ljubljanski grad.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine!

Za več informacij in ogled smo vam na voljo.

Opis
Tip Nepremičnine : 3-sobno stanovanje
Nadstropje : 2/2
Tip Oglasa : Prodaja
Cena : €264.000
Sobe : 3
Površina nepremičnine : 75.50 m²
Leto gradnje : 1845
Leto adaptacije : 2017
Lokacija
Lokacija : Ljubljana - mesto
Država : SLO
Regija : Ljubljana - mesto
Upravna enota : Center
3-sobno stanovanje Prodaja
  • Površina nepremičnine : 75.50 m²
  • Visits : 6 in 9 days
€264.000
Informacije o agentu
Ingrid Žajdela
Trubarjeva 14, 1230 Domžale
Kontaktirajte Agenta