PRODAMO ALI ODDAMO

 

Oglejte si naše zadnje dodane oglase!

Kontaktirajte agenta

Telefon: +386 41 276 133

Ana Ocvirk s.p.

nepremičninski posrednik / real estate agent

Ana Ocvirk
Ana Ocvirk
  • Female
Enepremičnine
Enepremičnine
Stegne 23, Ljubljana
Sort Option
  • Tip zemljišča
  • Cena
  • Datum oglasa
  • Ne spreglejte
Grid
List

2,5-sobno stanovanje Prodaja

Ljubljana- mesto

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
8Picture(s)
65
Na izjemni lokaciji, v bližini kliničnega centra, vrtcev, šol in centra mesta, posredujemo pri prodaji stanovanja, ki se nahaja v novejšem vila bloku. Blok je bil zgrajen leta 2008 in je izjemno dobro zasnovan. Stanovanje, se nahaja v 2.nadstropju od skupno 2. Blok je izjemno urejen, zato pot v stanovanje še toliko bolj vabi.
€189.000

Samostojna hiša Prodaja

Gorenjska

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Picture(s)
220
Posredujemo pri prodaji izjemno dobro zasnovane hiše v Mošnjah, pri Radovljici. Hiša je zgrajena do 3. gradbene faze, narejen pa je tudi že idejni projekt za dokončanje. HIša ima 540 m2 zemljišča in je celodnevno obsijana s soncem. Iz priloženih tlorisov je razvidna celotna kvadratura. CENA: 199.
€189.000

Večstanovanjska hiša Prodaja

Boštanj- Posavska

DvoriščeParking(s)
12Picture(s)
645
Posredujemo pri prodaji izjemno frekventne hiše, z industrijskim delom v pritličju. Hiša ima 3 nadstropja ( tristanovanjska) in ima v vsakem od nadstropij ločeno stanovanje. Hiša je potrebna osvežitve. Pogled parcele je obrnjen proti Savi. V industrijskem delu, ki je velik 200 m2 je prostor za delavnico, trgovino, skladišče... Hiša je ogrevana na centralno peč.
€190.000

Vrstna hiša Prodaja

Drulovka- Gorenjska

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
PokritoParking(s)
7Picture(s)
210
V mirnem naselju, posredujemo pri prodaji končne vrstne hiše na Drulovki. Hiša je izjemno lepa in celodnevno obsijana s soncem. Zelenje, je obrnjeno na jug, kar omogoča svetlobo čez cel dan.
€260.000

Pisarne Prodaja

Ljubljana Center- Ljubljana

3Picture(s)
54
V centru mesta Ljubljane, v elitni stavbi Kapitelj, posredujemo pri prodaji poslovnega prostora. Poslovni prostor predstavlja 2 pisarni v velikosti 55 m2, skupni prostori z kuhinjo, sanitarijami in tajništvom. Prostora sta izjemno svetla in primerna za pisarniško dejavnost. Brez provizije za kupca.
€135.000

Pisarne Oddaja

Ljubljana Šiška- Ljubljana Stegne

3Picture(s)
300
V urejeni stavbi v poslovni coni Stegne posredujemo pri oddaji pisarn, v velikosti 300 m2. Pisarne imajo open-space način, kot tudi dve večji zaprti pisarni. Na voljo je manjša kuhinja z umivalnikom in avtomatom za kavo. V stavbi je možno najeti tudi konferenčne sobe, za različne dogodke. Provizije za najemnika ni.
€2.900 Na mesec

Zemljišče Prodaja

Dolenjska

1Bathroom(s)
54,000
Posredujemo pri prodaji izjemno lepega kmetijskega zemljišča, v občini Škocjan ( vas Močvirje). Na zemljišču že stoji hiša, topler in gospodarsko poslopje. Ob hiši je za okrog 20 000 m2 pašnika ( travnika), ki je v enem kosu. Objekt je potreben rušitve in nove gradnje.
€47.000

Pisarne Prodaja

Ljubljana- mesto

11Picture(s)
227
Posredujemo pri prodaji poslovnega prostora v Ljubljani ob celovški cesti. Lokacija je izjemno frekventna. Poslovni prostor obsega 227 m2, razdeljen je na 4 pisarne, sejno sobo, sobo za arhiv, lastno kuhinjo, ter recepcijo. Oprema v prostoru je skrbno izbrana in delana po meri. Trenutno so v prostoru najemniki,ki na željo novega lastnika lahko ostanejo ali gredo drugam.
€227.000

3-sobno stanovanje Prodaja

Ljubljana- mesto

2Bedroom(s)
10Picture(s)
91
V samem centru mesta, posredujemo pri prodaji izjemnega 3-sobnega stanovanja. Stanovanje se nahaja na Dalmatinovi ulici, v 4. nadstropju. Objekt ima dvigalo, kar je za stanovanja v centru mesta prava redkost. Stanovanje se razprostira v 2. nadstropjih ( dupleks) in se trenutno zelo dobro turistično oddaja. Kar je lahko odlična naložba.
€330.000

Stanovanje na streliški

Ljubljana- mesto

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
4Picture(s)
78
Posredujemo pri prodaji pravkar prenovljenega stanovanja na Streliški ulici. Stanovanje se nahaja v 4. nadstropju in je izjemno svetlo, saj je obrnjeno na jug in zahod. Gre za trisobno stanovanje, s kvadraturo 78 m2. Stanovanje ima tudi balkon, ki je obrnjen na jug. Ogrevanje stanovanja je na toplarno. Stroški so zaradi lege stanovanja izjemno nizki.
€220.000
    10 Results returned.Per Page

    Ostale Storitve