PRODAMO ALI ODDAMO

 

Oglejte si naše zadnje dodane oglase!

Kontaktirajte agenta

Telefon: +386 41 276 133

Ana Ocvirk s.p.

nepremičninski posrednik / real estate agent

HIŠA HRUŠEVKA

156 m² - Ljubljana - okolica

QR Code
Opis Nepremičnine

V idiličnem okolju, stran od mestnega vrveža posredujemo pri prodaji kvalitetne, vrhunsko, nadstandardno, moderno opremljene hiše.

Če želite bivati v naravi, imeti čudovit razgled in hkrati hiter dostop do Ljubljane (40 minut), potem je to prava hiša za vas. Hiša je popolnoma na samem, v mirnem in zelenem okolju umaknjena od naselja, vendar lahko dostopna in 300 m od najbližjega soseda.

Nakup hiše je lahko zaradi izjemne, idilične lokacije odlična poslovna priložnost za oddajanje turistom, bivanje na samem ali kot vikend. Del zemljišča je tudi gozd. Parcela meri 1.278 m2.

Razpored prostorov: V pritličju se nahaja predsoba in kopalnica s savno. V prvem nadstropju je odprt osrednji prostor, ki ga sestavljajo kuhinja, jedilnica in dnevni prostor. V nadstropju se nahajata še dve spalnici. Ena od spalnic ima izhod na teraso. V mansardi je spalnica.

Še dodatno zadovoljstvo, veselje in užitek omogoča razvajanje v finski savni ali zunanjem lesenem jacuzzi-ju za 8 oseb, zunanjem letnim kinom z ležalnikom za 4 osebe, veliko barsko mizo za 12 oseb, pokrito zunanjo loungo za 20 oseb s kaminom, letno kuhinjo, popolnoma renovirana notranjost in zunanjost v letu 2011, 2 x spalnici za 2 osebi, 1 x za 6 oseb na podstrešju.

Prostori so funkcionalno in odprto zasnovani ter moderno in premišljeno opremljeni, da vdihnejo dušo in čarobnost, zato boste zadovoljni in se radi vračali v svoj dom.

Hiša je bila zgrajena leta 1880. Leta 2011 so bile obnovljene instalacije, fasada, streha in okna.

ZK urejeno. Vabljeni na ogled prečudovite hiše.

Prodajalčev ponudbeni pogoj: Plačilo za posredovanje se razdeli tako, da kupec prevzame del plačila v višini 2% + DDV od dogovorjene prodajne cene nepremičnine!

Za več informacij in ogled smo vam na voljo.

Opis
Tip Nepremičnine : Samostojna hiša
Tip Oglasa : Prodaja
Cena : €220.000
Sobe : 0
Površina nepremičnine : 156 m²
Leto gradnje : 1880
Leto adaptacije : 2011
Površina zemljišča : 1,278 m²
Lokacija
Lokacija : Ljubljana - okolica
Država : SLO
Regija : Ljubljana - okolica
Upravna enota : Kamnik
Samostojna hiša Prodaja
  • Površina nepremičnine : 156 m²
  • Visits : 12 in 9 days
€220.000
Informacije o agentu
Ingrid Žajdela
Trubarjeva 14, 1230 Domžale
Kontaktirajte Agenta

Ostale Storitve