Z nami do sanjskega doma

Kontaktirajte agenta

Telefon: +386 41 276 133

Ana Ocvirk s.p.

nepremičninski posrednik / real estate agent

Nakup in najem

Oglejte si povpraševanja po nakupu ali najemu nepremičnin.

Prodaja in oddaja

Oglejte si naše zadnje dodane oglase. Posredujemo pri prodaji po celi Sloveniji.

Svetovanje

Pri nakupu ali prodaji nepremičnin ter oddaji ali najemu bivalnih in poslovnih prostorov.

Zadnji Oglasi

Sort Option
  • Tip zemljišča
  • Cena
  • Datum oglasa
  • Ne spreglejte
Grid
List

HIŠA MOŠNJE

Gorenjska

3Bedroom(s)
2Bathroom(s)
9Picture(s)
220
Posredujemo pri prodaji izjemno dobro zasnovane hiše v Mošnjah, pri Radovljici. Hiša je zgrajena do 3. gradbene faze, narejen pa je tudi že idejni projekt za dokončanje. HIša ima 540 m2 zemljišča in je celodnevno obsijana s soncem. Iz priloženih tlorisov je razvidna celotna kvadratura. CENA: 199.
€189.000

2-sobno stanovanje v Trbovljah

Zasavska

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
DvoriščeParking(s)
9Picture(s)
69.80
V starejši hiši prodamo funkcionalno razporejeno, dvosobno stanovanje. Razporeditev prostorov: Predsoba, večji dnevni prostor s pečjo na drva, ki se ga da preurediti v še eno spalnico, kuhinja z jedilnico, spalnica, kopalnica. Leta 1923 je bila obnovljena fasada, leta 1990 je bila zamenjana streha, leta 2005 so bila zamenjana v stanovanju okna, vhodna vrata in izolirani stropi in stene.
€41.500

Dvostanovanjska hiša v naselju Šmarca pri Kamniku

Šmarca, Ljubljana - okolica

6Room(s)
2Bathroom(s)
DvoriščeParking(s)
5Picture(s)
233.60
V Kamniku v naselju Šmarca posredujemo pri prodaji dvostanovanjske hiše z večjo garažo, ki bi lahko služila tudi kot delavnica ali poslovni prostor. Uporabna površina hiše je 233,60 m2. Delavnica meri 44,50 m2. Razporeditev prostorov: V pritličju se nahaja garaža, predsoba,3 spalnice od tega ima ena izhod na atrij, kuhinja, dnevna soba, kopalnica.
€198.000

Oddaja poslovnega prostora v Stegnah z vključenimi stroški

Ljubljana Šiška, Ljubljana Stegne

3Picture(s)
300
V urejeni stavbi v poslovni coni Stegne posredujemo pri oddaji pisarn, v velikosti 300 m2. Pisarne imajo open-space način, kot tudi dve večji zaprti pisarni. Na voljo je manjša kuhinja z umivalnikom in avtomatom za kavo. V stavbi je možno najeti tudi konferenčne sobe, za različne dogodke. Provizije za najemnika ni.
€2.900 Na mesec

2,5-sobno stanovanje v Šiški

Ljubljana Šiška, Ljubljana

2Bedroom(s)
1Bathroom(s)
DvoriščeParking(s)
13Picture(s)
71
Na odlični lokaciji v Šiški, v bližini mestnega središča, v objektu z dvigalom posredujemo pri prodaji svetlega, klimatiziranega, funkcionalno razporejenega stanovanja, obrnjenega na zahod. Nahaja se blizu mestnega jedra in v bližini celotne infrastrukture.
€209.000

1-sobno stanovanje v Šiški

Brilijeva, Ljubljana Šiška, Ljubljana

1Bedroom(s)
1Bathroom(s)
GaražaParking(s)
6Picture(s)
31
Na odlični lokaciji na Briljevi posredujemo pri prodaji enosobnega stanovanja z atrijem obrnjenim na zahod. Stanovanje obsega predsobo, kopalnico, kuhinjo in dnevni prostor oz. spalnico z izhodom na ograjen atrij. Ogrevanje - toplarna, optika, nizki stroški cca. 130 EUR v zimskem času. Stanovanju pripada tudi shramba v velikosti 1.5 m2 in parkirno mesto v garaži.
€132.000
27 Results returned.Per Page

Potek nakupa nepremičnine

Naj vam olajšamo postopek kupovanja nepremičnine. Vi jo izberete, za ostalo poskrbimo mi.

1. Izbira Nepremičnine

Poiščite nepremičnino v naši ponudbi, ki je ena največjih na območju gorenjske in nas kontaktirajte.

2. Ogled Nepremičnine

V spremstvu izkušenega agenta si ogledate nepremičnine, ki so vam všeč in ustrezajo kriterijem.

3. Priprava Dokumentacije

Za vas pripravimo vso dokumentacijo in poskrbimo za ostale morebitne ovire.

4. Finalizacija Nakupa

Z našo pomočjo si zagotovite največjo mero strokovnosti ter se zavarujte pred nevšečnostmi.

“Agencija Enepremičnine mi je pri prodaji mojega stanovanja izjemno pomagala. Ker sem cele dneve v službi, je Ana namesto mene uredila vse. Prodaja je potekala gladko, v roku enega meseca je bilo urejeno vse.”

Davor

Ljubljana

“Ko smo za našega novega delavca v podjetju, ki je prišel iz tujine želeli najti stanovanje za najem, smo se obrnili na Enepremičnine. Izjemno kvalitetno stanovanje smo tako našli hitro in Ana je bila stalno dosegljiva in nam je bila pri najemu v veliko pomoč. Brez nje bi najbrž stvar trajala dlje, pa še kar nekaj živcev bi izgubili.”

Neža

Ljubljana

“Enepremičnine, hvala. Stanovanje v Kranju prodano v enem mesecu in to brez zapletov. Z Ano bomo sigurno še sodelovali.”

Tjaša

Kranj

Novičke in Enepremičninski Blog

Ostanite obveščeni o novih nepremičninah v naši ponudbi, novih zakonih in še kaj iz življenja nepremičninske agentke.

UTRUJENOST….

Tale blog bo imel posebno noto, saj bo predvsem odraz mojega počutja. Malo jamranja pač. Včasih sem popolnoma brez moči, popolnoma na tleh, in danes je očitno ta včasih. Ne vem vam točno povedati zakaj. A včasih se mi zdi, da ljudje ne cenijo več pogovorov, stiska...

APARTMAJI BOHINJSKA BISTRICA

Že dolgo ni bilo projekta, ki bi mi bil v tolikšno čast, da sem lahko prisotna, pri prodaji teh apartmajev. Ker gre za večje številko apartmajev sem se odločila, da jih kar tukajle v blogu predstavim. Gre za apartmaje v objektu zgrajenem leta 2007. Izjemno stilsko...

NOV GRADBENI ZAKON!!

Kot agent se moram stalno izobraževati, podobno kot pri zdravnikih. Stalno nove zadeve, ki jim kot nepremičninar moraš biti kos. Moraš jih poznati v drobovje, če želiš strankam ponuditi najboljo kvaliteto svojih storitev in nenazadnje najboljšo in najbolj varno pot...

Pripravljeni za nakup?

Agencija Enepremičnine vam je na voljo ob vsakem koraku do nakupa novega doma.