Tale blog bo imel posebno noto, saj bo predvsem odraz mojega počutja. Malo jamranja pač.
Včasih sem popolnoma brez moči, popolnoma na tleh, in danes je očitno ta včasih. Ne vem vam točno povedati zakaj. A včasih se mi zdi, da ljudje ne cenijo več pogovorov, stiska roke in dogovora brez podpisov. Včasih se mi zdi, da sem enostavno premajhna ( pa ne v višino, čeprav jih merim le 165 cm), v poplavi velikih agencij, z veliko ponudbe na trgu in odnosom, kakršen pač je. Meni ni všeč, me pa vseeno včasih prizadenejo stvari.
Čeprav imam samo sebe, za precej močno žensko, z dvemi otroki, ki jima posvečam kar se le da veliko časa, mi vseeno velikokrat popustijo živci, pa se malo derem, mislim, da je to problem žensk, ali pa samo moj:) Velikokrat sem v stresu, ker me popoldan, ko preživljam čas z otroki, kličejo stranke, v ozadju pa otroci: ” mami, tevž me je pa udaril,… ” mami brina mi je pa vzela avtočke…” skratka vmes jima kažem, da naj bosta tiho, in se poskušam normalno pogovarjat… skratka “luda kuča”, bi rekli.
Ok, potem pa se vmes nekako dogovorim po telefonu, pa si poskušam zapomniti, kaj sem se dogovorila… No do sedaj mi je še vedno uspelo…
Poleg tega je potem tu moment izgorelosti…. Kako veš, da si izgorel? Ko se ti kadi iz ušes? 🙂 res včasih se sama sebi, saj veš to je tisti moment, ko ne veš, ali bi se smejal ali jokal, enostavno je preveč….
Velikokrat se javljam na telefon tudi po 18ti uri, sobote, nedelje…. A zdaj sem se odločila, da tega ne delam več, enostavno je to preraslo meje zdravega razuma. Zadnjič me stranka kliče ob 21.00 v nedeljo zvečer, se ji javim, čeprav bi jo najraje nekam poslala in ji rekla: ” gospa, ali vas lahko pokličem ob polnoči nazaj?” No pa se ji javim, se dogovorim za ogled z njo, potem pa jo kličem v ponedeljek dopoldan, da ji povem, da je ogled potrjen, a se mi najprej 3 ure ne javi, potem pa mi reče, eno uro pred ogledom da je ne bo. Pa se malo vprašaš, ali si ti malo neumen, ker se ji javljaš, ali pa pač taki ljudje hodijo po svetu, res ne vem,
No evo, moj delavnik se počasi zaključuje. Tole je bila češnjica na torti, ko pač enostavno moraš pojamrat….
hvala za branje:)