Že dolgo ni bilo projekta, ki bi mi bil v tolikšno čast, da sem lahko prisotna, pri prodaji teh apartmajev. Ker gre za večje številko apartmajev sem se odločila, da jih kar tukajle v blogu predstavim.
Gre za apartmaje v objektu zgrajenem leta 2007. Izjemno stilsko dovršeni in z odličnim razgledom. Nahajajo se v 3. in 4. nadstropju objekta z dvigalom.
Apartmaji so zasedeni 5 mesecev na leto in se z njimi vaša investicija povrne v 10 letih najkasneje.
PREDSTAVITEV APARTMAJEV:
APP 2 – AFRODITA – 98.400 eur
KVADRATURA: 45,20 m2, 4m2 – balkon, parkirni prostor v garaži
( za mladoporočence) Stanovanje obsega hodnik z velikimi omarami, kopalnico, spalnico z izhodom na balkon, odprt dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo iz katerega je prav tako možen izhod na balkon. Apartmaji so v celoti opremljeni in imajo zelo dobre kritike na portalu za turistično oddajanje.
Kuhinja ima tako vse aparate ( pomivalni stroj, kuhalno el. ploščo, hladilnik…)
Apartmaji so zasedeni čez celo poletje, tako da bodočemu kupcu omogoča takojšno oddajanje.

APARTMA 2: 120 000 EUR
KVADRATURA: 55,50 m2, 4,60 -balkon, parkirni prostor v garaži= 60,10 m2
APP 4+2 – je orientiran na zahod , s čudovitim pogledom na Julijske alpe. Stanovanje obsega hodnik z velikimi omarami, kopalnico, spalnico, spalnico z izhodom na balkon, odprt dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo iz katerega je prav tako možen izhod na balkon. Apartmaji so v celoti opremljeni in imajo zelo dobre kritike na portalu za turistično oddajanje.

APARTMA 3: 129.600 EUR
KVADRATURA: 55,70 m2, 5,80 balkon, shramba v kleti in parkirni prostor v garaži= 64,80 m2
APP 4+2 – je orientiran na zahod, s čudovitim pogledom na Julijske alpe. Stanovanje obsega hodnik z velikimi omarami, kopalnico, otroško sobo, spalnico z izhodom na balkon, odprt dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo iz katerega je prav tako možen izhod na oba balkona. Apartmaji so v celoti opremljeni in imajo zelo dobre kritike na portalu za turistično oddajanje.

APARTMA 4: 179.000 EUR
KVADRATURA: 77,60 m2,7,70- balkon, shramba v kleti in parkirni prostor v garaži= 89,50 m2
APP 4+2 – je orientiran na zahod s čudovitim pogledom na Julijske alpe. Stanovanje obsega hodnik z velikimi omarami, kopalnico, otroško sobo, spalnico z izhodom na balkon, odprt dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo iz katerega je prav tako možen izhod na balkon. Apartmaji so v celoti opremljeni in imajo zelo dobre kritike na portalu za turistično oddajanje.

APARTMA 5: 121,600 EUR
KVADRATURA; 53,50 m2 + 7,20 m2 balkon + 10 m2 shramba in parkirni prostor v kleti objekta
APP 2+2 – je orientiran na Zahod. Vsebuje hodnik, odprt dnevni prostor z jedilnico in kuhinjo, z izhodom na balkon, ter večjo spalnico in kopalnico.
Apartma je oddan čez celotno poletje preko portala za turistirčno oddajanje in ima izjemno dobre kritike. Prav tako so v apartmaju vsi aparati, kot so pomivalni stroj, kuhalna plošča, hladilnik in televizija.

APARTMA ŠT. 6- 152.400 eur
KVADRATURE: 61,70 m2 + 6,60 m2 balkon+ 8 m2 shramba v kleti in parkirni prostor= 76,20 m2
APP 4+2 – Apartma je zasnovan tako, da ima pogled obrnjen na Zahod. Sestavljen je iz hodnika, odprtega dnevnega prostora z jedilnico in kuhinjo, vse skupaj iz izhodom na balkon. Poleg tega ima 2 spalnici ter veliko kopalnico s kopalno kadjo.
Apartma je v celoti opremljen ( kuhinja: pomivalni stroj, kuhalno ploščo, hladnilnik) in je čez celotno poletje zasedeno z turističnim oddajanjem, kar prinese kupcu takojšno povračilo določenih stroškov.

Ker so apartmaji izjemno zasedeni čez celo poletje, je čas za oglede možen do 19.5.2018, potem pa po dogovoru, odvisno od termina.