Mogoče je po skoraj letu obstoja moje agencije čas, da napišem nekaj o sebi. Razmišljala sem, da bi bilo pošteno od mene, da se malo predstavim in povem od kje moje navdušenje nad nepremičninami.

Ko sem bila stara 19 let, sem ob študiju pričela z delom. Ker sem študirala izredno in bila izjemno disciplinirana, začela služiti svoj denar, da bi si lahko plačevala študij. Seveda je bilo naporno, a si pri 19-ih letih poln energije in življenjske moči, entuziazma za delo in vse je super.
Začela sem svoje delo na eni večji multimedijskih hiš. Pri 23-ih sem zaključila z diplomo in na delovnem mestu obstala. Kar 10 let, sem preživela na tistem delovnem mestu. Bilo je “fajn”, ampak kasneje dobiš otroke, pa mogoče ni več tako “fajn” delat cele dneve, poleg tega me delo ni več navduševalo. Prihajalo je do sprememb, ki mi niso bile všeč.

… In jaz sem pač takšna, da ko mi nekaj ne predstavlja več izziva na službenem področju se odločim za spremembo. Kar nekaj časa mi je vzelo, da sem zbrala pogum in si rekla: ” čas je za spremembo, čas je da razmislim o tem, kaj me resnično veseli, kaj bi me navduševalo in v čem vidim priložnost zame.”
Ko sem bila majhna, sem občudovala svoje starše, mamica skrbna, predana, razumevajoča, skratka najboljša mama na svetu, oče pa za mene najboljši poslovnež kar sem jih do takrat spoznala. Poleg službe je vedno iskal priložnosti, nepremičnine so ga na prvi dotik ali bolje, spoznanje prevzela. Mislim, da je to prenesel name.
Seveda je bila moja prva misel pri iskanju same sebe in novih izzivov, nepremičnine.
Najbrž veste kako je, ko z nečim odraščaš, ko si želiš postati tak kot tvoji starši, ko veš, da je tudi zate nekje priložnost, le prijeti jo moraš in se na njej osvoboditi.
In jaz sem se, z nepremičninami.
Ne bom vam razlagala o dnevih, ko sem se učila ponoči ne-malo ur, da sem se izučila za delo, ki ga opravljam. Ampak bom to preskočila.
Lani aprila sem odprla svojo agencijo, Enepremičnine. Ko odpiraš tako resno podjetje, se zaveš, da si na trgu majhen, da je polno agencij, da je trg nasičen, da te ljudje ne sprejmejo odprtih rok,…. Začetki… Grozno, kaj naj rečem.
Ljudje me niso poznali, niso poznali moje agencije, mojega dela, karakterja, načina sodelovanja….. Bilo je težko, a vedela sem, da je vsak začetek težak. Vedela sem, “če bom delala pošteno in me bodo ljudje poznali kot delavno, zaupanja vredno in polno znanja”, da bodo slej ko prej v meni videli tisto osebo, ki jo želijo sprejeti v svoj dom, in sprejeti njeno pomoč.
In res se je to zgodilo. Leto 2017 mi je prineslo kar nekaj strank, za katere sem zelo vesela, da mi zaupajo, ljudje me spoznavajo in vedo, na kakšen način delam in to me veseli. Več kot to, da so moje stranke zadovoljne in se k meni vrnejo po nasvete, niti ne želim. To je to.
Vrh mojega ustvarjanja.
Želela sem, da vam na kratko povem nekaj stvari o meni, ampak medtem ko pišem ta blog, sem spoznala, da sem dejansko sledila svojim sanjam, vmes prebrala kakšno dobro motivacijsko knjigo ( ko sem bila že malo na tleh) in nikoli obupala.
Sledila sami sebi, svojim željam in mi je uspelo.
NAREDI SI CILJE, SLEDI SANJAM IN VERJEMI VASE, ….. uspeh pride ko ga najmanj pričakuješ.